Valencia CF29 febrero 2020

Gameiro anota el seu cinqué gol en LaLiga i ix ovacionat de Mestalla

El francés va marcar un golàs i va tornar a guanyar a la seua ‘víctima’ favorita

Es patia, però el Valencia CF no contemplava un altre escenari que no fóra el de la victòria… i Kevin Gameiro es va traure un derechazo des de fora de l'àrea per a anotar el 1-0 provocant una explosió d'alegria a Mestalla, en el que és el seu cinqué gol en el que va de LaLiga.

Era el minut 59 de partit quan va rebre una passada arrere de Guedes, va centrar la seua posició i va traure l'esquadra i el cartabó per a enviar la pilota a la part interior del pal llarg de la porteria defensada per Joel, inassolible per al portera del Reial Betis.

És el cinqué gol del ‘9’ valencianista en el que va de LaLiga, després d'haver marcat prèviament a la Real Societat, FC Barcelona i el doblet al Llevant UD en el Ciutat de Valencia. Celades va decidir reemplaçar-li en el minut 73 de partit i l'afició valencianista li va tributar una gran ovació.

Amb la d'este dissabte, Gameiro va aconseguir el seu 11é triomf en 17 enfrontaments davant el Real Betis, al qual ha marcat en sis ocasions, sent els verd-i-blancs l'equip al qual més vegades ha guanyat en la seua carrera.